Even voorstellen

Inkoopspecialisten ‘gemaakt uit pallet- en verpakkingshout’

Connec3 Nederland 

Het bruisende centrum van onze operaties en het kloppend hart van onze organisatie.  

Vanuit ons hoofdkantoor sturen we de algehele leiding aan, ondersteund door onze toegewijde backoffice en financiële administratie teams. Wij coördineren hier niet alleen de commerciële activiteiten voor diverse omringende landen, maar beheren ook het (meren-)deel van onze inkoopactiviteiten. 

Onze locatie in Nederland stelt ons in staat om zowel lokaal als internationaal effectief te opereren, waarbij we de rijke handels- en houttraditie van het land inzetten om te excelleren in de houtsector. Met een diepgewortelde expertise en een toegewijde innovatieve aanpak, streven Gert, Tom, Wim, Marianne en Rob, met extra backoffice support van Victoria en Tatyana, ernaar om onze klanten en partners de beste service en kwaliteitsproducten te bieden. 

Connec3 Oekraïne 

Oekraïne behoort tot de top van Europese landen wat betreft bosoppervlakte en houtproductie.  

Met ons dynamische team in Oekraïne, waar veerkracht en expertise hand in hand gaan houden we kantoor in Noordwest-Oekraïne.
Sinds 2015 zijn we actief in deze regio, eerst vanuit ons kantoor in Wit-Rusland, maar sinds 2020 zijn we trots op onze lokale aanwezigheid in Oekraïne. 

Ondanks de uitdagingen die deze tijden met zich meebrengen, struint ons jonge en energieke team, bestaande uit Andrey, Anna, Bohdan met ondersteuning van Victoria, dagelijks de markt af. We zijn onophoudelijk op zoek naar de beste hout- en logistieke bronnen, zodat we, in samenwerking met onze vaste leveranciers, onze klanten continuïteit en kwaliteit kunnen garanderen. 

 

Connec3 Latvia 

Bij Connec3 Latvia, een trotse uitbreiding van Connec3 per 1 mei 2024, hebben we onze activiteiten vergroot met een deskundig team in Letland. Onder leiding van Jānis Glušaks samen met Linda Vecziemele en Krišjānis Melnis, gesteund door zowel ons bestaande netwerk als de sterke lokale en internationale connecties van team Latvia, hebben we ons gepositioneerd om onze internationale reikwijdte significant te vergroten. 

Vanuit onze Letse basis, naast onze Nederlandse en Oekraïense vestigingen, versterken we onze inkoop- en logistieke operaties aan de oostkant van Europa met optimale klantenservice en efficiënte logistieke oplossingen. 

Strategische Groei en Innovatie 

Mede hiermee benadrukken we het groeiende belang van logistiek en strategische positionering binnen de sector. “In een tijd waar de dynamiek van de houtindustrie snel verandert, is het van cruciaal belang dat we ons aanpassen en innoveren. Onze operaties in Letland stellen ons in staat om naast onze partnerschappen met Greenblocks, Coinalde, en onze unieke zagerijbronnen, onze invloed en efficiëntie verder uit te breiden” 

(Lokale) ‘aanwezigheid’ is een essentieel onderdeel van onze visie. Samen vormen deze kantoren een sterk netwerk dat zorgt voor een solide basis van onze operaties door heel Europa. 

Mensen Maken het Verschil 

Bij Connec3 geloven we sterk dat succes in onze industrie voornamelijk wordt gedreven door mensen. Ons team is niet alleen ervaren, maar heeft ook een diepe verbondenheid met de houtindustrie. Deze kennis en het vertrouwen dat hieruit voortvloeit, vormen het solide fundament waarop wij voortbouwen. Wij zijn toegewijd aan het handhaven van deze sterkte terwijl we ons aanpassen aan de evoluerende behoeften van onze klanten en de markt. 

Klaar voor de Toekomst 

Vanuit Connec3 zijn we toegewijd aan het leveren van uitmuntende kwaliteit en service. Wij nodigen u uit om contact met ons op te nemen en meer te ontdekken over hoe wij uw inkoop- en logistieke behoeften kunnen ondersteunen met onze uitgebreide expertise en innovatieve benaderingen. 

Voor vragen over onze producten en diensten neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen