WE ARE YOU!

Inkoopspecialisten ‘gemaakt uit pallet- en verpakkingshout’

De roots van het team van Connec3 liggen in de pallet- en verpakkingsindustrie. Wij hebben de discussies van onder andere houtinzet, kwaliteitsissues of prijsdiscussies als producent mee gevoerd en zijn onder andere door onze dienstverleningsactiviteiten nog steeds nauw verbonden met de producerende kant van deze business. Daarom hebben we ons assortiment ook aangepast in zowel de breedte als de diepte, zodat wij in de veelheid van invalshoeken, ook in deze grillige markten, kunnen blijven voorzien.

Connec3 kent de pallet- en verpakkingshoutmarkt als geen ander. Zij kent het reilen en zeilen niet alleen in optima forma aan de inkoopzijde, maar ook aan de producerende zijde. Daarom voelen wij ons meer dan één op één verbonden met u als klant! Simpel samengevat: ‘We Are You’!

Om de slagkracht van de pallet- en productiebedrijven te vergroten zet Connec3 zich als inkoopspecialist in om met een gebundeld inkoopvolume de kwaliteit, leverbetrouwbaarheid, goede prijs en continuïteit te waarborgen. Connec3 maakt gebruik van haar bestaande uitgebreide netwerk in de zagerij-industrie o.a. in Duitsland, Oost-Europa en Scandinavië, maar houdt ook de overzeese houtmarkten scherp in de gaten. Op deze wijze bent u altijd tijdig verzekerd van de juiste keuze.

Voor vragen over onze producten en diensten neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen