Certificeringen

Verantwoord ondernemen

De pallet- en verpakkingshoutmarkt stelt steeds strengere eisen aan kwaliteit en milieu. Connec3 staat met haar bedrijfsactiviteiten achter het bereiken van een duurzame samenleving. Vanwege de negatieve ecologische, sociale én economische consequenties, dient illegale houtkap en de handel in illegaal hout vanzelfsprekend tegen te worden gegaan. Dit betekent dat Connec3 alles in het werk stelt om te voldoen aan het pakket van controle- en certificeringseisen dat zowel door de afnemers als door de branche verlangd wordt.

Zo voldoen de producten die Connec3 verhandelt aan de laatste eisen van de “European Timber Regulation”, de PEFC-eisen, de FSC-eisen, en desgewenst aan de ISPM 15 voorwaarden (HT-behandeling).

Daarnaast zet Connec3 zich in, onder andere samen met GreenBlocks, om circulariteit te promoten. Ondanks het feit dat hiermee ruimschoots wordt voldaan aan de milieu- en certificeringseisen die maatschappelijk van een bedrijf als Connec3 worden verwacht, zullen wij dit beleid intensief uitbreiden in de nabije toekomst. Ook monitort Connec3 uiteraard voortdurend alle leveranciers of ook zij aan de laatst gestelde eisen voldoen.

 

pefc-logo Download IEB-PEFC Group Certificate
Download IEB-FSC Group Certificate

Voor vragen over onze producten en diensten neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen