Onze extra’s

Naast ons volledig op uw vraag te concentreren en hier invulling aan te geven, kunnen wij zelfs nog een stapje verder gaan voor u. Wij kunnen uw inkoop geheel of gedeeltelijk voor u ontzorgen.

'Inkoop ontzorgen'? Wat houdt dat dan in?

Als specialist wordt u gewaardeerd door uw klanten. Op hun vragen, die gerelateerd zijn aan uw business, hebt u het juiste antwoord en biedt u hun de juiste oplossing. Dat komt niet alleen omdat u hier al jaren dag in dag uit mee bezig bent, maar ook omdat u zich hierin volledig heeft gespecialiseerd.

Connec3 heeft zich gespecialiseerd in het inkopen van pallethout, verpakkingshout, spijkers, plaatmateriaal en persklossen. Het ervaren team van Connec3 struint al decennialang de markt af op zoek naar de juiste houtbronnen. Wij maken bij uw aanvragen gebruik van dit brede netwerk en zoeken verder waar dat nodig is.

Wij kunnen dit specialisme ook voor uw gehele of gedeeltelijke pakket inzetten als uw externe inkooporganisatie. Wij bekijken dan niet alleen continu samen met u op een structurele wijze hoe we het betreffende inkooppakket gaan positioneren, maar koppelen ook onze leveranciers rechtstreeks aan u.

Wij stappen waar mogelijk tussen u en de leverancier uit en u ontvangt de facturen rechtstreeks van de leverancier. Op deze wijze werken wij dan als uw inkooporganisatie in de markt en zo kunt u ons ook gebruiken. Wanneer u meer informatie wilt over deze ‘lean-inkoop-methodiek’ komen wij graag eens geheel vrijblijvend met u deze mogelijkheden bespreken.

Zusje

Wist u dat Connec3 een volle zus is van Woodvar? Woodvar is een houtspecialist op het gebied van bouw- en tuinhout in de breedste zin van het woord. Pallethout is voor het grootste deel van de zagerij-industrie een bijvallend product. De focus ligt veelal op het kernhout (bouw- en tuinhout).

Samen zijn zij ook voor de leveranciers een graag gezien koppel door hun aanvullende inkooppakket.

Voor vragen over onze producten en diensten neem gerust contact met ons op!

Offerte aanvragen